Beskæftigelse i Madhuset GAIA

I Madhuset GAIA driver vi et køkken, med en bred vifte af forskellige produktioner og med mange muligheder for at imødekomme individuelle ønsker til arbejdet.

Som ansat er man i dagligdagen med til at tilberede sunde aftensmåltider til mange af Karisefondens beboere, og også lækker frokost til en række af vores ansatte, både i GAIA samt ud af huset. Man har hovedsageligt dagvagter, men typisk også en ugentlig aftenvagt hvor dagens aftensmåltid produceres og serveres.

Ud over at producere lækker mad, kan arbejdet i Gaia desuden indebære rengøring, vaskeri, temaforløb, varebestilling, mm. I arbejdet konsolideres dagligt en masse elementære færdigheder i storkøkkenproduktion og samtidig har vi et stort fokus på også at styrke og pleje mere individuelle interessesfærer i køkkenet.  

Vi har et godt kollegialt fællesskab og lægger vægt på at have det sjovt med madlavningen, vi sætter fagligheden højt og har et stærkt fokus på at arbejdet i Gaia kan og skal udfolde sig på mange forskellige niveauer.

Billede00005