Kort om Karisefonden

Karisefonden er et helhedspædagogisk bo-, uddannelses- og beskæftigelsestilbud til unge og voksne mennesker med særlige læringsforudsætninger som f.eks. udviklingshæmning, autisme og ADHD.

Karisefondens praksis hviler på anerkendelse af hvert enkelt menneskes mulighed og interesse for at danne og uddanne sig gennem øvende medvirken i et meningsfuldt fælles liv på arbejdet, under uddannelsen, i hjemmet og i fritiden.

Vi tilbyder STU, botilbud, dag- og fritidstilbud, samt socialøkonomiske virksomheder, hvor man kan arbejde i beskæftigelsestilbud.

Om Karisefonden

Hvem er Karisefonden egentlig?

Karisefonden (KF) er etableret som selvejende fond i 2018.

Karisefonden består af en række forskellige tilbud, der udsprang fra Karise Efterskole i 2008. Gradvis er der kommet flere både bo-, beskæftigelse-, aktivitets- og uddannelsestilbud til, sådan at KF i december 2023 er godkendt til 142 beboere/studerende og har 118 fastansatte medarbejdere. Hertil kommer et større antal løst tilknyttede medarbejdere.

I Karisefonden arbejder vi ud fra Karisefondens værdigrundlag om, at alle mennesker har ret til et ligeværdigt liv, uanset evner og social baggrund. Vi arbejder sammen med de studerende, så de opnår så mange kompetencer som muligt henimod større selvstændighed.

I Karisefonden arbejder vi målrettet med at fremme sundhed og trivsel blandt vores studerende. Vores mad og måltidskonsulent arbejder med sundhedsfremme og har bl.a. udarbejdet Karisefondens Mad og måltidsvision.

Målet er, at vores beboere lærer vigtigheden i at leve og spise sundt, da det bl.a. giver mere energi og overskud til at klare dagligdagens udfordringer, men også for at klæde vores beboere bedre på i forhold til at træffe de sunde valg. I boenhederne arbejdes der med sunde indkøb og madlavning.

Vil du vide mere?

Læs mere om Karisefondens formål og værdigrundlag, samt karisefondens pædagogik ved at besøge siderne her.

Helhed og arbejdsliv hos Karisefonden
KARISEFONDEN

Beskæftigelse og arbejde

Karisefonden tilbyder arbejde på vores egne ni socialøkonomiske virksomheder, og vi kan også finde arbejde til vores borgere uden for egne rammer.

KARISEFONDEN

Botilbud

Som en naturlig del af vores botilbud er fritidsliv også en del af hverdagen på Karisefonden. Endvidere har vi et stort fokus på ungdomsliv og sociale relationer.

Fællesskab og hjem hos Karisefonden
Copyright ©
2024
Karisefonden. Alle rettigheder forbeholdes
Privatliv og Cookiepolitik