Om botilbud

Hos os har du mulighed for at bo på forskellige måder. Du bor, så du har en dagligdag sammen med andre. Det vil sige, at du har dit eget værelse, og at du deler fællesarealer og bad/toilet sammen med andre. Vi har også mindre lejligheder, hvor du enten kan bo alene eller sammen med andre.

Vores boliger ligger i tre forskellige områder. De to af dem i Haslev og det sidste i Karise.

En bolig, der passer til dig


Botilbud hos Karisefonden

Hvis du skal flytte hertil, aftaler vi inden du kommer, hvilken bolig du skal bo i.

Når du kommer her, får du tilknyttet en kontaktpædagog, som vil støtte dig i din dagligdag og hjælpe dig med at komme godt i gang med at bo her. Det er forskelligt fra person til person, hvad man har brug for hjælp til. Det kan være, at du skal have hjælp til tøjvask eller indkøb. Eller at du skal lære at gøre rent på dit eget værelse og fællesområderne. Nogle får også hjælp til at gå i byen og købe ind og til at lave mad. Det bliver aftalt med dig, når du starter.

Se filmen her

Karisefonden BOLIG er delt op i tre forskellige bo-teams. Team Hasselvej, Team Bregentvedvej og Team Karise. Besøg dem her.

Fritids- og ungdomsliv

Som en naturlig del af det helhedspædagogisk tilbud er fritidsliv også en del af hverdagen på Karisefonden. Endvidere har vi et stort fokus på ungdomsliv og sociale relationer.

Galleri

Billeder fra botilbud

Download vores pjece

Her kan du downloade vores pjece og se endnu mere om Karisefonden.

Botilbud
STU
Beskæftigelse
En fleksibel uddannelse


STU

På Karisefonden tilbyder vi stu (særlig tilrettelagt uddannelse). Stu er en treårig uddannelse, som tilrettelægges i samarbejde med den enkelte unge.

Vi har fire forskellige faglige retninger med en række forskellige uddannelsessteder at vælge mellem. Du kan læse mere her:


Uddannelse og personlig udvikling
Helhed og arbejdsliv hos Karisefonden
KARISEFONDEN

Beskæftigelse og arbejde

Karisefonden tilbyder arbejde på vores egne ni socialøkonomiske virksomheder, og vi kan også finde arbejde til vores borgere uden for egne rammer.

Copyright ©
2024
Karisefonden. Alle rettigheder forbeholdes
Privatliv og Cookiepolitik