Butik og kreativitet

Velkommen til vores kreative verden!

I Værkstedsbutikken UNA og Værkstedet Troika skaber vi kunst og brugsgenstande med stof, garn, ler og pil. I Krejlerne i Haslev fornyer vi gamle ting gennem upcycling og genbrug. Vores ansatte betjener kunder, holder butikken indbydende og deltager i kreativ fornyelse.

Butik og kreativitet

Værksstedsbutikken Una og Værkstedet Troika

Stedet består af en værkstedsbutik og et arbejdende værksted. 

I arbejdet hos os involverer opgaverne en bred vifte af kompetencer og ansvarsområder. Som en del af vores team lærer du først og fremmest om de forskellige materialers unikke egenskaber. Dette er afgørende, da vi producerer forskellige produkter såsom keramik, pil og tekstilvarer, der inkluderer stof, uld, garn og meget mere. Din opgave er ikke blot at arbejde med materialerne, men også at forstå dem til fulde.

Derudover har vi en vigtig kundeservicekomponent i vores arbejde. Du vil betjene vores kunder og sikre, at de får den nødvendige assistance og information. Dette kræver god kommunikation og evnen til at imødekomme deres behov.

Som en del af vores hold deltager du også i opretholdelsen af vores arbejdsområde. Dette inkluderer oprydning og rengøring for at sikre, at vores arbejdsplads er indbydende og sikker for både ansatte og kunder. Sammen skaber vi et miljø, der fremmer vores kreative og produktive arbejde.

Kunsthåndværker, beklædningsdesigner, beklædningshåndværker, keramiker, pilefletter og salgsassistent er de ordinære uddannelsesretninger vi tilbyder på denne linje.

Vi tilbyder også ufaglærte jobmuligheder, som er butiksmedarbejder og prduktionsmedarbejder.

Du vil lære basisviden om materiale- og farvelære, kundebetjening, pengenes værdi, vedligeholdelse og rengøring af butik, du vil få håndværksmæssige færdigheder og meget mere.

Du kan opnå et Unabevis under denne uddannelse.

Se filmen her

Læs mere om de forskellige arbejdspladser vi tilbyder efter endt STU:

Galleri

Billeder fra butik og kreativitet
Helhed og arbejdsliv hos Karisefonden
KARISEFONDEN

Beskæftigelse og arbejde

Karisefonden tilbyder arbejde på vores egne ni socialøkonomiske virksomheder, og vi kan også finde arbejde til vores borgere uden for egne rammer.

Copyright ©
2024
Karisefonden. Alle rettigheder forbeholdes
Privatliv og Cookiepolitik