IT og medier

Mediehuset DOS er en IT og medielinje, hvor man kan uddanne sig gennem STU og arbejde i beskyttet beskæftigelse. Vi består af et medieværksted, et teknisk værksted og en E-sportsbutik.

Som elev på Mediehuset DOS vil du bl.a. blive undervist i og få praktisk erfaring med grafik, filmproduktion, fotografi, animation, digital dannelse og meget mere.

ADVENTSSPIL

4. søndag i advent

Klar til en kreativ jul med Karisefonden og Mediehuset DOS! 🎄✨

Hver søndag i advent åbner vi op for nye spil, produceret af vores dygtige elever...

IT og medier

Mediehuset DOS

  • I den 3-årige STU på Mediehuset DOS er det første år fokuseret på, at man bliver afklaret i forhold til sine interesser og mål, at man falder godt til på holdet, bliver tryg, samt får kendskab til programmer, udstyr, teknikker og afsøgt sine potentialer indenfor IT og medier.

  • På andet år får man et udvidet kendskab, og der er fokus på at opnå kundskaber indenfor flere områder af IT og medier.

  • Tredje år har man mulighed for at fordybe sig målrettet i et afgrænset område og sin interesse indenfor IT og medie. Fokus bliver også lagt på arbejdsmarkedet, og der relateres til mulighederne for at indgå i dette.

Dansk indgår som en naturlig del af den daglige undervisning, både gennem nyhedslæsning og diskussion, samt logbog ved dagens afslutning.

Digital dannelse, matematik og engelsk indgår på uddannelsen løbende og efter behov. Der undervises i E-sport med fokus på samarbejde og kommunikation en dag om ugen.

Som elev på Mediehuset DOS vil du bl.a. blive undervist i og få praktisk erfaring med grafik, filmproduktion, fotografi, animation, digital dannelse og meget mere. Du vil lære at tage ansvar og samarbejde samt organisere og holde den gode tone.

Du kan opnå beviser og diplomer af grundkursus i PhotoShop og videoredigering.

Se filmen her

Læs mere om at arbejde i mediehuset DOS herunder:
Helhed og arbejdsliv hos Karisefonden
KARISEFONDEN

Beskæftigelse og arbejde

Karisefonden tilbyder arbejde på vores egne ni socialøkonomiske virksomheder, og vi kan også finde arbejde til vores borgere uden for egne rammer.

Copyright ©
2024
Karisefonden. Alle rettigheder forbeholdes
Privatliv og Cookiepolitik