Kulturhuset Leopold er beliggende i Karise og er vært for mange typer arrangementer; fra den runde fødselsdag og foredragsaftenen til ugentlig afholdelse af banko for lokal fra Karise og omegn.
Som ansat i Kulturhuset Leopold deltager den ansatte i alle dele af afvikling af selskaber og arrangementer, lige fra rengøring og klargøring af selskabslokaler til produktion af mad og servering af mad og drikke.
Leopold har det økologiske bronzemærke.
I vores store køkkener hos Karisefonden har vi opnået Bronze Økologisk Spisemærke, som repræsenterer en statskontrolleret attest for, at vores forsyning af fødevarer og drikkevarer varierer mellem 30-60% økologiske ingredienser. Vi nærer en dyb sympati for principperne bag økologi, hvor grundtanken er, at fødevareproduktion skal harmonisere med de naturlige systemer på vores planet. Bæredygtig fødevareproduktion bør ikke påvirke klimaet, biodiversiteten eller naturens ressourcer negativt. Økologiske råvarer er derfor fri for pesticider og fremmer i stedet højere standarder for dyrevelfærd, fremmer plads til naturen og udviser respekt for miljøet.
Reduktion af madspild - Samarbejde med DAKA REFOOD
I Karisefonden er vi fast besluttede på at bidrage til ansvarlig ressourcehåndtering. Derfor har vi implementeret en omfattende strategi for at minimere madspild. Vores store køkkener indsamler nøje madaffald, som ugentligt hentes af DAKA REFOOD. Dette madaffald omdannes til dyrefoder, og vi er stolte af at have etableret et tæt samarbejde med DAKA REFOOD. Som et resultat er vi blevet tildelt REFOOD-mærket, der afspejler vores fælles vision om at skabe en bæredygtig fødevare- og servicesektor med mindre spild og større fokus på genanvendelse.
Som en naturlig del af vores botilbud er fritidsliv også en del af hverdagen på Karisefonden. Endvidere har vi et stort fokus på ungdomsliv og sociale relationer.