Karise

Team Karise ligger i den lille stationsby Karise, 20 kilometer fra Haslev. Her er plads til 44 beboere i otte mindre bofællesskaber, som alle ligger indenfor gåafstand af hinanden. De otte huse er alle med have og terrasse, fælles køkken, stue og badeværelser.

Karisefonden Socialøkonomiske virksomhed Kulturhuset Leopold, som dagligt er beskæftigelse for nogle af Karisefonden beboere, danner ramme for fællesspisning for Team Karise to gange ugentligt.

I Karise er der mulighed for at handle i et par dagligdagskæder indenfor gåafstand. På hovedgaden findes mindre lokale butikker samt station med tog og busafgange.

Karisefonden BOLIG er delt op i tre forskellige bo-teams. Besøg de andre Teams her.

Fritids- og ungdomsliv

Som en naturlig del af det helhedspædagogisk tilbud er fritidsliv også en del af hverdagen på Karisefonden. Endvidere har vi et stort fokus på ungdomsliv og sociale relationer.

Galleri

Billeder fra Karise
En fleksibel uddannelse


STU

På Karisefonden tilbyder vi stu (særlig tilrettelagt uddannelse). Stu er en treårig uddannelse, som tilrettelægges i samarbejde med den enkelte unge.

Vi har fire forskellige faglige retninger med en række forskellige uddannelsessteder at vælge mellem. Du kan læse mere her:


Uddannelse og personlig udvikling
Copyright ©
2024
Karisefonden. Alle rettigheder forbeholdes
Privatliv og Cookiepolitik